23,02,2024

Besnik Berisha

Besnik Berisha emërohet zv/ministër në Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale

Qeverisë Haradinaj i është shtuar edhe një zëvendësministër. Pozitën e zëvendësministrit në Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale tash e tutje do ta mbajë edhe Besnik Berisha. Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka nxjerr vendim për emërimin edhe të një...
- Advertisement -spot_img

Latest News

34 mësimdhënës nga Ferizaj, certifikohen në kuadër të projektit të BE-së

34 mësimdhënës nga 3 shkolla të Ferizajt, u certifikuan në kuadër të projektit KosEd. Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim...
- Advertisement -spot_img