Ferizaj

Ferizaj prezentohet në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit në Prishtinë


Publikuar më:


Komuna e Ferizajt, përmes Drejtorisë së Zhvillimit Ekonomik dhe Turizmit, ka marre pjesë në panairin ndërkombëtar të turizmit në Prishtinë.

Në këtë panair kanë marrë pjesë, përfaqëuses të institucioneve,organizatave dhe kompanive të ndryshme nga Kosova dhe rajoni. Në këtë panair Ferizaj , u prezantua me hapësirë të veçantë.

Të pranishmit u njoftuan për mundësitë turistike që ofron Komuna e Ferizajt, si dhe u pajisën me material informues për vendet atraktive turistike që mund të vizitohen.

To Top