11,12,2023

Ferizaj: Nesër dhe pasnesër ndërprerje të planifikuara të rrymës

Must Read

KEDS përmes një kumtese njofton se nesër dhe pasnesër  do të ketë ndërprerje rryme në disa lokalitete të distriktit të Ferizajt.

Ferizaj

1.

Më 08.06.2016  ( e mërkurë)  në NS 35/10 kV Ferizaj III do të shkyçet :

Dalja 10kV Nikadini  prej orës  12:00-12:20

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbeten:Fabrika e Veglave, Universiteti AAB.

Shkyçja bëhet me qëllim të ndryshimit të pozitës së rregullatorit të tensionit, në  TS-in e Fabrikës së Veglave.

NS 110/35/10 kV Bibaj do të ketë shkyçje:

Dalja 10 kV Behtel&enka (40042006)  prej orës 12:30 deri në ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Bechtel&Enke.

Arsyeja e shkyçjes: Punime të planifikuara

NS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet :

  • Dalja 10 kV Bablaku (kodi:41000001)  nga ora :  08:00 deri ne ora : 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Bablaku, Pojata, Cërnilla, Mirashi,Babush i ri, Surqina,Tërrni,Konsumator Komercial.

Arsyeja e shkyçjes: punë të planifikuara: Hapja e vrimës me shpues dore dhe montimi i shtyllës druri TM-12m në degën 10kV- Cernillë nga ekipi i Prishjeve-Nd-Lipjan.

2.

Më  09.06.2016 ( e enjte) NS 110/35/10 kV Bibaj do të ketë shkyçje:

Dalja 10 kV Qyteti (40000001)  prej orës 10:30 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbeten: Fshati Bibaj (TS Sabit Jashari), Fshati I Vjetër, TS privat (Daut Berisha), Metal Kosova, TS privat  (Pandora), TS Rr.Varoshit II (Hajrizi),Nikadimi, Berisht, Qiraxhit, TS-Sela Impex, Remonti I (I vjetri), TS Ahikosi, TS Lugu i keq, TS-Universiteti AAB.

Arsyeja e shkyëjes: Punime të planifikuara

 

NS 110/35/10 kV Bibaj do të ketë shkyçje:

Dalja 10 kV Fshatrat (40000002) prej orës 12:30 deri në ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbeten: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj, Zllatari.

Arsyeja e shkyçjes:  Punime të planifikuara

NS 110/35/10 kV Bibaj do të ketë shkyçje:

Dalja 10 kV Rexhep Bislimit (40000003) prej orës 14:00 deri në ora 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbeten:  Rr.Hasan Prishtina, Pylltaria, Rr. e Varoshit, Kisha Katolike, Vizioni, Rr.Enver Topalli, Rr 12 Qershori, Rr.Tirana, Remzi Hoxha..

Arsyeja e shkyçjes: Punime të planifikuara

 

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Paraburim prej 40 ditësh për “baronin e drogës” Gëzim Çela, i cili dje u arrestua në Ferizaj

Paraburgim ndaj G.Ç., i kërkuar nga Republika e Shqipërisë në bazë të urdhër arrestit ndërkombëtar për shkak të veprave...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img