22,06,2024

Ferizaj edhe nesër me ndërprerje të planifikuar të rrymës

Must Read

KEDS njofton se edhe nesër në disa pjesë të Ferizajt  do të ketë ndërprerje rryme.

Më poshtë janë zonat që do të kenë ndërprerje të rrymës elektrike:
Më 02.04.2016 në NS 35/10 kV Ferizaj 2 do të shkyçet:
• LP 10 kV Kosovapetrolli (40041003) prej orës 09:00 deri në orën 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: 28 Nëntori (një pjesë), Ganimete Tërbeshi, një pjesë e magjistrales Ferizaj-Prishtine dhe Prelezi.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve nga ana e kontraktonit të KEDS-it.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore për vitin 2025-2027

Këtë të enjte është mbajtur mbledhja e Kuvendit të Komunës e kryesuar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img