18,06,2024

Erërat e forta shkaktojnë probleme me rrymë në Ferizaj

Must Read

KEDS-i ka njoftuar se erërat e forta kanë shkaktuar 11 prishje në rajonin e Ferizajit , duke bërë që të afektohen një numër i madh i konsumatorëve, sidomos në Ferizaj.

Ekipet e KEDS-it kanë dalë menjëherë në të gjitha zonat ku ka prishje dhe janë duke i sanuar ato në kohën më të shkurtër të mundshme.

“Konkretisht në Ferizaj zonat pa energji elektrike janë një pjesë e qytetit, ajo e Gaçkës, Kraishës, Sllovisë, Jezercit dhe disa zona përreth, Kacanikut.

KEDS-i ka kërkuar nga të gjithë konsumatorët “që nëse shohin ndonjë avari të mos u ofrohen, pra të mbajnë distancën e sigurisë dhe të lajmërojnë cdo prishje në Qendër të Thirrjeve në numrin 0800 79100 që është pa pagesë apo përmes formave tjera të komunikimit, sic janë rrjetet sociale zyrtare të kompanisë”.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Aliu: Nënkalimi për vetura dhe këmbësorë tek Stacioni i Policisë, tashmë ka mbyllur gjysmën e punimeve

Kryetari i komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ka bërë të ditur se nënkalimi te stacioni i Policisë për vetura...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img