23,07,2024

Ekspertja e mjedisit Sonnen bisedon për çështje mjedisore të Ferizajt

Must Read

Ekspertja e kompanisë gjermane SES, e angazhuar nga GIZ për projektin “Gara për mjedis të pastër” në Kosovë, Ute Sonnen, u takua sot me kreun e Komunës së Ferizajt, Muharrem Svarqa dhe me zyrtarë të mjedisit, për të bashkëbiseduar rreth këtij projekti.

“Gara për mjedis të pastër” në Kosovë është një projekt për të cilin garojnë 16 komuna të Kosovës dhe katër kompani regjionale të higjienës publike. Projekti në vlerë 3.4 milionë eurosh synon përmirësimin e mjedisit jetësor në komunat e Kosovës, por për të përfituar prej tij, komunat duhet t’i plotësojnë disa kritere për menaxhimin e mbeturinave.

Ekspertja Sonnen premtoi mbështetjen e komunës së Ferizajt në përmbushjen e kritereve për të përfituar nga ky projekt.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj hap konkursin për pranimin e studentëve të rinj

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF) ka hapur sot konkursin për pranimin e studentëve të rinj në...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img