25,06,2024

“Dritat” që po shqetësojnë qytetarët e Ferizajt (Foto-Video)

Must Read

Në orët e mbrëmjes në qellin e Ferizajt  qytetarët kanë vërejtur disa “drita”

Sipas tyre, këto drita bënin lëvizje të shpejta  dhe nuk mund të krahasoheshin me objektet fluturuese të cilat njihen.

Për këtë ata kanë dërguar në redaksinë e Ferizajpress disa foto dhe video për lëvisjet e këtyre objekteve  fluturuese.

Një rast i tillë ishte vërejtur  dhe filmuar edhe ditë më parë  nga një efektivë i policisë së Kosovës e i cili këtë e ka publikuar  në rrejtin social facebook.

“Drita” të ngjashme mbi qiellin e Ferizajt ishin evidentuar edhe gjatë vitit 2015, për të cilat u dhanë shpjegime nga më të ndryshmet e deri te ato se  mbi qiellin e Ferizajt kishte Objekte të pa identifikuara (UFO)

Natyrisht që asnjëher deri më tani nuk ka pasur ndonjë skjarim zyrtarë se për çka bëhet fjalë.

Shikoni videot dhe vlerësoni vetë.

Para pak çastesh, besoni apo jo ?!. Nuk ishte avion , as helikopter po as meteor nuk ishte. Lëviste me shpejtësi në formë flake !…
- Advertisement -spot_img
Të fundit

Miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore për vitin 2025-2027

Këtë të enjte është mbajtur mbledhja e Kuvendit të Komunës e kryesuar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img