02,12,2023

Demokracia Studentore  kërkon që USHAF të emrohet me emrin “Rexhep Bislimi”

Must Read

Organizata më aktive në Kosovë Demokracia Studentore reagon që Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj është i paemëruar dhe për këtë kjo organizatë ka një propozim.

Kryetari i Demokracisë Studentore z. Mexhid Ramusa ndër të tjera tha se “Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj është i vetmi Universitet në Kosovë i cili nuk ka emër, por thirret Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj, andaj ne kërkojmë që të emërohet me emrin e dëshmorit të parë i cili ishte student i këtij Universiteti “Rexhep Bislimi”

- Advertisement -spot_img
Të fundit

10 fermerë përfitojnë fidaneve të arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme, shpërndau fidanet e arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë për 10...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img