29,09,2023

Demokracia Studentore arrin marrëveshje me Elita Consulting, çdo 3 muaj trajnohen 50 studentë falas

Must Read

Organizata “Demokracia Studentore” dhe Kompania “Elita Consulting”  sot nënshkruan marrëveshje e cila është arritur ditë më parë për trajnime falas për studentët nga qyteti i Ferizajt.

“Sot nënshkruam marrëveshjen e cila është arritur ditë më parë me Kompaninë “Elita Consulting”. Cdo tre muaj do të trajnohen falas 50 studentë. Përmes kësaj marrëveshje synojmë t’i përgatisim të rinjtë për tregun e punës përmes trajnimeve profesionale.” tha kryetari i Demokracisë Studentore  Mexhid Ramusa

Marrëveshja është arritur në fushat:

 1. Kontabilitet dhe Tatime praktike
  2. Ndërmarrësi dhe përgaditje të plan bizneseve
  3. Menaxhim biznesi
  4. Prokurim publik, përgaditje të dosjeve
  5. Grante dhe Subvencione, përgaditje të projekteve
  6. Menaxhim i marketingut

Këto trajnime janë në dobi të studentëve dhe të rinjve të qytetit të Ferizajt e cila është marrëveshja e parë profesionale në qytetin e Ferizajt që synon të ngrisë cilësinë dhe të përgatit të rinjtë për tregun e punës.”
Ndërsa, Drejtori Ekzekutiv i Kompanisë “Elita Consulting” z. Murat Murati shprehet se “Është kënaqësi të jemi në shërbim të studentëve dhe të rinjve. Elita Consulting falenderon krerët e Demokracisë Studentore për një bashkëpunim të tillë dhe nuk do të ndalemi asnjëherë të punojmë vullnetarisht për të rinjtë e këtij qyteti. Më gëzon fakti kjo organizatë ka entuziazmin për të punuar për rininë dhe ne jemi të hapur për të bashkëpunuar gjithmonë në favor të rinisë”

 

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Mbahet Akademi solemne e Koncert Memorial në nderim të Dëshmorëve të Kombit në Ferizaj

Mbrëmjen e sontme tek Kompleksi i Varrezave të Dëshmorëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në Ferizaj, është mbajtur akademi...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img