15,06,2024

Çertifikohen pjesëmarrësit e trajnimit në fushën “IT” në kuadër të projektit “One for All”

Must Read

Ferizaj, 2 maj 2019; Projekti “One for All” sot përfundoi një nga trajnimet e parapara në Komunën e Ferizajt me masën e trajnimit “IT (Teknologjia e Informacionit dhe Komunikimit)”, ku u çertifikuan pjesëmarrësit nga kjo komunë të cilët përfituan nga modulet e parapara nga programi i trajnimit me trajneren Venera Krasniqi.

Projekti i implementuar nga Rrjeti i OJQ-ve AVONET dhe Qendra Rinore e Ferizajt dhe me mbështetjen e Organizatës Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar GIZ Programi YES (Rinia, Punësimi dhe Aftësimi Profesional).

Të rinjëve të Komunës së Ferizajt ju mundësua një trajnim mjaft i dobishëm që do t’i aftësojë ata që të kenë çasje më të lehtë për tregun e punës.

Dashurije Ahmeti, udhëheqëse e Sektorit të Rinisë në Komunën e Ferizaj, shtoj se ky trajnim ka për synim që të rinjt të jenë më të përgaditur dhe me të informuar në fushën IT, që ky trajnim të jep mundësi sa më të mirë në arritjen e punësimit që përmes ofertës dhe kërkesës të arrij punësimin.

Kenan Gashi, drejtor ekzekutive i AVONET-it thekesoj se ky trajnim po ju jep të rinjve mundësi të marrin njohuri që të pregatiten për tregun e punës dhe “IT (Teknologjia e Informacionit dhe Komunikimit), që sot këta të rinj po çertifikohen.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Varroset me nderime ushtarake nënoficeri i FSK-së që vdiq në vendin e punës

Këtë të shtune është varrosur me nderime ushtarake nënoficeri Muhamet Beqiri, i cili vdiq në vendin e tij të...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img