30,05,2024

Banorët e Hanit të Elezit do të informohen me zhvillimet rreth ndërtimit të autostradës

Must Read

Kryetari i komunës Rufki Suma priti në takim informues z.Chris Jennions Drejtor i Projektit të Autostradës Prishtinë- Hani i Elezit nga Kompania Bechtel-Enka .
Kryetari Suma i shoqëruar edhe nga Miqail Vila Drejtori Drejtorisë për Urbanizëm Kadastër dhe Mbrojtje të Mjedisit me zyrtarët nga Kompania Bechtel-Enka biseduan lidhur me i Projektin e Autostradës Prishtinë- Hani i Elezit. Ata u pajtuan që lidhur me të gjitha fazat e realizimit të projektit, komuna e Hanit të Elezit do të jetë e informuar me kohë.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person në Ferizaj, i dyshuar se ka kryer rrëmbim të një personi në Fushë Kosovë

Me datë 25.05.2024 rreth orës 09:35 policia rajonale e Ferizajt ka pranuar një informatë me telefon nga një femër...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img