15,06,2024

Asfaltohet shtresa e dytë e rrugës në Muhoc

Must Read

Se qeverisja e tanishme respekton vazhdimësinë e projekteve dhe implementimin e tyre praktik, dëshmohet edhe me projektin e sotëm përfundimtar të rrugës së fshatit Muhoc, përkatësisht asfaltimin e shtresës së dytë të kësaj rruge.

Me një mbikëqyrje profesionale dhe standarde të larta infrastrukturore u përfundua edhe ky projekt që ka një kosto prej afro 32,000 eurosh. Gjatësia e rrugës së asfaltuar në fshatin Muhoc është 425 metra dhe gjerësi 5 metra.

Arbër Bytyqi, drejtor i Drejtorisë së Infrastrukturës tha se ky vit është dyfishi i dinamikës së punëve dhe projekteve infrastrukturore që janë realizuar gjatë vitit 2018 duke finalizuar kështu një cikël të madh investimesh e veprash infrastrukturore me rëndësi jetike e zhvillimore për qytetin dhe qytetarët

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Varroset me nderime ushtarake nënoficeri i FSK-së që vdiq në vendin e punës

Këtë të shtune është varrosur me nderime ushtarake nënoficeri Muhamet Beqiri, i cili vdiq në vendin e tij të...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img