22,06,2024

Arrinë një kontigjent kompjuterësh nga Mbretëria e Bashkuar për shkollat e mesme të Ferizajt

Must Read

So  në Ferizaj ka arritu një kontigjent  prej  afro 600 kompjuter  nga  Mbretëria e Bashkuar përmes organizatës IPEDU.

Ky  donacion  është realizuar me kërkesë të IPEDU-së  dhe realizuar nga fondacioni SOLON nga Zvicra.

Pritet që nesër  këta kompjurter tu shpërndahen shkollave të mesme të Ferizajt, një sasi prëj 400  kompjuter ndërsa pjesa tjetër do të shkoj për shkollat e mesme në  Skenderaj dhe Drenas.

Zyrtarë të IPEDU-së besojnë që me  këtë donacion  do të ndihmohen shkollat e mesme në lëndët e Teknologjisë informative po edhe  lëndët tjera në shkollat profesionale  për  të cilat këta kompjuter janë shumë të  domosdoshëm.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore për vitin 2025-2027

Këtë të enjte është mbajtur mbledhja e Kuvendit të Komunës e kryesuar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img