25,06,2024

Arrestohet i dyshuari për vjedhje

Must Read

Njësiti i hetimeve të Stacionit Policor në Shtime në bashkëpunim me hetuesit e Stacionit policor Jugu në Prishtinë, kanë arrestuar sot në Prishtinë një person të dyshuar në lidhje me rastin e vjedhjes së rëndë, të ndodhur më 13.05.2019 në Shtime.
I dyshuari (m/sh/k 17 vjeç), në bashkëpunim me dy persona të tjerë, kanë hyrë me forcë në një mishtore në Shtime dhe nga aty kanë vjedhur 700 euro.
Gjatë intervistimit, në prani të mbrojtësit ligjor dhe punëtorit të Qendrës për Punë Sociale, i dyshuari i lartshënuar e ka pranuar në tërësi veprën e kryer.
Me urdhër të prokurorit, të dyshuarit i është shqiptuar masa e ndalimit policor prej 24 orëve dhe i njëjti është dërguar në Qendrën e Mbajtjes në Ferizaj.
Hetimet janë duke vazhduar në drejtim të kërkimit dhe arrestimit edhe të dy të dyshuarve tjerë të këtij grupi .

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore për vitin 2025-2027

Këtë të enjte është mbajtur mbledhja e Kuvendit të Komunës e kryesuar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img