30,09,2023

Aksion i gjerë për pastrimin e qytetit

Must Read

Në mënyrë simbolike në sheshin e qytetit të Ferizajt, u mbjellën fidane dhe lule nga më të ndryshmet në kuadër të aksionit një mujorë që do të mbahet në qytetin tonë për pastrimin e hapësirave publike.

Këtij aksioni ju bashkuan drejtorë të drejtorive komunale, drejtues të ndërmarrjes “Pastërtia” si dhe nxënës të shkollës së mesme të mjekisë “Elene Gjika”në Ferizaj.

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të shërbimeve publike në Ferizajt, Ismet Vranovci tha se ky aksion ka një rëndësi shumë të madhe për të gjithë qytetarët ferizajas, sepse po krijohen hapësira të reja të gjelbëruara dhe po bëhet një pastrim më i detajuar i qytetit.
Edhe ushtruesi i detyrës së ndërmarrjes “Pastërtia” Dugagjin Hetemi, u shpreh se data 1 prill shënon edhe muajin e pastërtisë për qytetin e Ferizajt.

Aksioni është i përbashkët i Komunës së Ferizaj dhe ndërmarrjes ‘Pastërtia”.

12938139_1141033049264850_4508121003531869324_n 12400985_1141033059264849_2959175720661558412_n

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Mbi 41 milion euro është buxheti i Komunës së Ferizajt, i miratuar për vitin e ardhshëm

Këtë të premte është mbajtur mbledhja e rregullt e Kuvendit të Komunës së Ferizajt, e kryesuar nga kryesuesi Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img