09,12,2023

Këto pjesë të Komunës së Kaçanikut nesër do të kenë ndërprerje të rrymës

Must Read

Për shkak të punimeve në mirëmbajtjen e rrjetit nëpër distrikte KEDS ka njoftuar se nesër në komunën e Kaçanikut  do të mbesin pa rrymë këto pjesë.

        Më datën 22.06.2016  në TS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet :

Dalja 10 kV Voskopoja ( 40043001) nga ora 10:30 deri në orën 12:00 

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Voskopoja, Trimori, Nikaj, Vishaj, Provoli dhe Bicaj.

Arsyeja e shkyçjes: shqyrtimi i mbrojtjeve rele, sinjalizimit, kyçjes-shkyçjes etj.

     Më 22.06.2016  në TS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:

    Dalja 10 kV Bobi (40043002) nga ora 12:30 deri në orën 14:00. 

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bobi, Ivaja, Kotlina, Strazha, Bush-Pustenik.

Arsyeja e shkyçjes: shqyrtimi i mbrojtjeve rele, sinjalizimit, kyçjes-shkyçjes etj.

             Më 22.06.2016  në TS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:  

           Dalja 10 kV TS 630-it (40043003)  nga ora 14:00 deri në orën 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dushkaja, Gjimnazi.

Arsyeja e shkyçjes: shqyrtimi i mbrojtjeve rele, sinjalizimit, kyçjes-shkyçjes etj.

Më 23.06.2016  në TS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet :

  Dalja 10 kV Pylltaria (40043004)  nga ora 10:30 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e qytetit, Isë TMK, Korbliqi,Llanishtë dhe Leskovica.

Arsyeja e shkyçjes: shqyrtimi i mbrojtjeve rele, sinjalizimit, kyçjes-shkyçjes etj.

 

Më 23.06.2016  në TS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:

  Dalja 10 kV Qyteti (40043005)  nga ora12:30 deri në orën 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: qyteti.

Arsyeja e shkyçjes: shqyrtimi i mbrojtjeve rele, sinjalizimit, kyçjes-shkyçjes etj.

 

Më 23.06.2016  në TS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:

Dalja 10 kV Fabrika Lepenci (40043006)  nga ora 14:00 deri në orën 15:30 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika “Lepenci”.

Arsyeja e shkyçjes: shqyrtimi i mbrojtjeve rele, sinjalizimit, kyçjes-shkyçjes etj.

 

Më 24.06.2016  në TS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet :

·         Dalja 10 kV Kaçanik i Vjetër  (40043007)  nga ora 10:30 deri në orën 12:00. 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Begraca, Kaçaniku i Vjetër, Stagova, Doganaj dhe Elezaj.

Arsyeja e shkyçjes: shqyrtimi i mbrojtjeve rele, sinjalizimit, kyçjes-shkyçjes etj.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Paraburim prej 40 ditësh për “baronin e drogës” Gëzim Çela, i cili dje u arrestua në Ferizaj

Paraburgim ndaj G.Ç., i kërkuar nga Republika e Shqipërisë në bazë të urdhër arrestit ndërkombëtar për shkak të veprave...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img