03,12,2023

Kuvendi zgjedhor i Organizatave të Dala nga lufta filloi sot

Must Read

 

Kuvendi zgjedhor i Organizatave të Dala nga lufta filloi sot

Të shtunën në Ferizaj u mbajt Kuvendi I tretë zgjedhor i Organizatës së Veteraneve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Në këtë Kuvend merrnin pjesë, veteranë të luftës si dhe msafirë të shumtë që ishin ftuar në pjesën e parë të këtij kuvendi.
Në hapjen e këtij kuvendi të pranishmit në emër të Organizatës së Veteranëve të Luftës i ka përshëndetur , veterani Nazmi Krasniqi si dhe Shukri Buja komandant i zonës operative të Nerodimës.

Në këtë kuvend morri pjesë edhe kryetar i Komunës së Ferizajt, Muharrem Svarqa. Ai më këtë rast tha se Ferizaj ka qenë pjesë rrjedhëse e gjithë luftës që është zhvilluar në tërë territorin e Republikës së Kosovës, por edhe me gjerë. Ai ka uruar që të zgjedhet një udhëheqje e cila do t’i artikulojë qartazi nevojat e veteranëve të luftës së UÇK-së dhe të jetë zë i arsyeshëm i tyre.

“Do ta faktorizojë shoqatën tuaj si një partner të rëndësishëm, i cili do të marrë pjesë aktivisht në rrjedhat shoqërore në komunën e Ferizajt”, ka thënë kryetari Svarqa.

Me një fjalë rasti të pranishmit i ka përshëndetur edhe kryetari i shoqatës së familjeve të dëshmorëve në Ferizaj, Gafurr Bytyqi.

Kuvendi i tretë zgjedhor i organizatës së veteraneve të luftës ende po vazhdon punimet e tij për zgjedhjen e kryesisë dhe kryetarit të saj.

13334770_1061357380577841_1816938987_o (1) 13350967_1061357377244508_340531319_o 13340592_1061357353911177_840316104_o 13383779_1061357347244511_281786766_o 13388780_1061357340577845_177896811_o

 

- Advertisement -spot_img
Të fundit

10 fermerë përfitojnë fidaneve të arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme, shpërndau fidanet e arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë për 10...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img