25,05,2024

AVONET: Mos menaxhimi i mirë i mbeturinave, sjellë rrezik për qytetarët e Komunës së Ferizaj dhe humb imazhin e jetës urbane!

Must Read

Ferizaj, 30 prill 2016:

Rrjeti i OJQ-ve AVONET, shpreh shqetësimin për gjendjen e mos menaxhimit të mbeturinave në qytetin e Ferizajt, një gjendje e tillë si ajo që ishte në afërsi të objektit Komunës së Ferizajt në mëngjesin e sotëm.

Kjo gjendje jo që humb imazhin e qytetit dhe krijon pasiguri nga qentë endacak, po rrezikon të shfaq epidemi nga mbeturina e grumbulluar e gjithashtu rrezikojnë shëndetin e qytetarëve, e veçanti fëmijëve. AVONET konsideron se ky keq menaxhim të mbeturinave po ashtu e vlerëson si rrezik për shëndetin e njeriut.

AVONET, kërkon nga kryetari i Komunës së Ferizaj z. Muharrem Sfarqa që të ushtroj presion tek kompania e “Pastërtia” që të menaxhoj dhe ridizajnoj strategji për shtuar aktivitete në marrjen e mbeturinave.

Këto foto janë bërë sot me 30 prill 2016

13081962_10208050292928251_1909641377_n 13090025_10208050315728821_978271937_n 13115314_10208050315048804_1769655049_n 13090005_10208050293248259_526753138_n (1)

 

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Policia kap shoferët me dronë në vijë të plotë, 200 euro gjobë dhe heqje e patentë-shoferit për 3 muaj

Policia ka njoftuar se në rrugën magjistrale Ferizaj-Viti, saktësisht në fshatin Gërlicë të Ferizajt ka ndaluar dy shoferë, njëri...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img