Ferizaj

Nesër  në Bibaj  përkujtohen veprimtarët e çështjes kombëtarë  Avdi e Shaqir Bibaj


Publikuar më:


Nesër,me rastin e festës se 1 Majit në fshatin Bibaj  të  Ferizajt bëhen homazhe  tek lapidari në fshat  për veprimtarët e çështjes kombëtare Avdi e Shaqir Bibaj.

Homazhet bëhen ora 10 tek lapidari afër xhamisë së fshatit.

Organizimi është bërë nga Këshilli i fshatit  i cili ka  bërë ftesë për një pjesëmarrje   sa më të madhe për nder  të veprës   dhe aktiviteteve   të veprimtarëve të çështjes kombëtare.

Comments
To Top