19,06,2024

Mimoza Pajaziti zgjedhet kryesuese e Bordit të grave në Asamblenë Komunale

Must Read

Mimoza Pajaziti nga radhët e PDK-se, u zgjodh kryesuese e Bordit drejtues të Grave në Asamblenë komunale të Ferizajt
Sot më 29.04.2016, Grupi i Grave Deputete (GGD) në Ferizaj, kanë zgjedhur kryesuese të GGD- Mimoza Pajaziti nga radhët e PDK-së.
Me këtë rast, znj. Mimoza Pajaziti, e cila është këshilltare komunale në mandatin e parë ka theksuar se të drejtat e gruas, barazia gjinore dhe promovimi i të drejtave të njeriut janë përkushtim i saj për demokraci.
Grupi i Grave Deputete është grup i përbërë nga deputetet e të gjitha grupeve parlamentare dhe ka Bordin e GGD-së me nga një përfaqësuese nga të gjitha grupet e Kuvendit.

Për tê njëjtat çështje u zotuan edhe nënkryetarja dhe anëtaret e Bordit Drejtues duke premtuar ide të reja dhe përkrahje maksimale

Grupi i Grave Deput.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Aliu: Nënkalimi për vetura dhe këmbësorë tek Stacioni i Policisë, tashmë ka mbyllur gjysmën e punimeve

Kryetari i komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ka bërë të ditur se nënkalimi te stacioni i Policisë për vetura...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img