18,05,2024

Kanë filluar zgjedhjet e OVLUÇK-së, dega në Ferizaj

Must Read

Sot më 24.04.2016  grupi punues nga dega e OVLUÇK-Ferizaj në përbërje: Bashkim Fazliu Migjeni (kryesues i grupit), Imri Ilazi (komandanti), Ilir Orllati, Asllan Shabani, Naim Ymeri dhe Nazmi Baliu – Amerikani, filluan zgjedhjet për OVLUÇK në pikën më të rëndësishme për luftën e Ferizajt – Jezercin legjendar.

“Ne filluam në Jezerc, aty prej nga për Ferizaj lindi dielli i lirisë, aty ku gjejnë qetësi e marrim forcë zemrat e gjithë luftëtarëve të vërtetë.Zgjedhjet për Nëndegën e Jezercit u zhvilluan në një atmosferë shumë të ngrohtë, me ç’rast ishte shans i mirë i një ritakimi të luftëtarëve mes vete. Kësisoj nga 96 anëtarët e kësaj nëndege, të pranishëm ishin 83, nga të cilët me votim të fshehtë dhe mjaft demokratik zgjodhën kryesinë e nëndegës dhe 10 delegatët për Kuvendin e degës. Kryesia e re zgjodhi për kryetar të nëndegës së Jezercit veteranin e mirënjohur Nazmi Baliu – Amerikani.Kryesisë së re dhe kryetarit i urojmë punën e re dhe u dëshirojmë suksese në realizimin e aspiratave të përbashkëta në të mirë të të gjitha kategorive të luftës.” ka thënë Bashkim Fazliu

13087388_10208879147956752_7616214585121127373_n 13095996_10208879141956602_6231117626198885679_n 13076833_10208879147196733_6360818560905875839_n

13062292_10208879142476615_8556311596048755354_n

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Gjobë ndaj dy shoferëve që bënë gara të shpejtësisë në Ferizaj

Policia Rajonale e Komunakacionit Rrugor në Ferizaj, me datën 17.05.2024  rreth orës 21:00 në rrugën’’Driton Islami’’ në Ferizaj ka...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img