25,05,2024

Ilazi takon delegacionin e BERZH-it, diskutohet për strategjitë zhvillimore

Must Read

Zëvendësministri i Integrimeve Evropiane  Ramadan Ilazi  sot ka  zhvilluar  një takim  me  delegacionin nga Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), lidhur me përfshirjen e prioriteteve zhvillimore të Qeverisë së Kosovës në përgatitjen e Strategjisë Zhvillimore të BERZH-it për Kosovën.

“Gjatë këtij takimi prezantuam prioritetet e Qeverisë së Republikës së Kosovës të përcaktuara në Strategjinë Zhvillimore Kombëtare 2016-2021.Gjithashtu diskutuam për Listën e Projekteve Prioritare të përcaktuara në kuadër të Këshillit Kombëtar për Investime i cili bashkë kryesohet nga Ministria e Integrimit Evropian” ka thënë Ilazi.

Ndërkaq delegacioni i BERZH, i kryesuar prej z. Holger Muent, drejtor për rajonin e Ballkanit Perëndimor, ka shprehur gatishmëri për të mbështetur prioritetet zhvillimore të Kosovës, me fokus të veçantë ato që kanë të bëjnë me komunat e Kosovës.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person në Ferizaj, i dyshuar se ka kryer rrëmbim të një personi në Fushë Kosovë

Me datë 25.05.2024 rreth orës 09:35 policia rajonale e Ferizajt ka pranuar një informatë me telefon nga një femër...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img