Ferizaj

Zyrtarisht ka filluar kampionati në kategorinë e Seniorëve liga tretë e FFK-së.


Publikuar më:


 Në këtë ligë ka filluar garën edhe Klubi nga qyteti i Ferizajt,  KF Dinamo i cili ka startuar në mënyrë të shkëlqyer duke rrëmbyer tri fitore të rëndësishme të cilat e kanë siguruar si lidere ne këtë ligë.

 Shpresojnë që me punën të cilën është duke e bërë, ky klub të jenë befasia e futbollit kosovar.

 Gjatë viteve në vazhdim presin që të ngriten në rangjet më të larta të garave të FFK-së.

 Klubi në organizimin e tij ka të angazhuar disa kompani të Ferizajt  dhe presin që në ditët në vazhdim të rrisin bashkëpunimin edhe me kompani të tjera të qytetit.

To Top