Ferizaj

Zjarri përfshinë malet në magjistralen Ferizaj- Viti, afër fshatit Komogllavë (Foto)


Publikuar më:


Nja zjarr i madh  ka kapluar  malet rreth magjistrales Ferizaj-Viti, afër fshatit Komogllavë.

Ky zjarr  po shkatërron pjesën e maleve   afër fshatit Gërlicë dhe tani i është ofruar edhe  rrugës kryesore Ferizaj-Viti.

 Foto të dërguara nga  nja qytetarë i kësaj pjese shihet se zjarri ka përfshirë një sipërfae të madhë të malit në këtë pjesë.

Ndryshe edhe Drejtoria e Shërbimeve Publike dhe Emergjencave në Ferizaj ka dal me një apel për qytetarët  që të kenë kujdes nga zjarrvënia e cila po rrezikon  pasurinë e qytetarëve  e mund të ketë edhe pasoja më  të mëdha.

To Top