Lajme

Zgjedhjet në Drenas, përlahen kryesuesi dhe vëzhguesit (Video)


Publikuar më:


Zgjedhjet ne Drenas

Është fjalë për vendvotimin 0301e/02R, në shkollën “Rasim Kiçina”, ku një vëzhguese qëndronte afër vendit ku qytetarët vendosin se për cilin subjekt politik të votojnë.

Derisa kryesuesi i vendvotimit i kërkonte që të mos të qëndrojë në atë pjesë, vëzhguesit reaguan duke i thënë se ai nuk ka të drejt të caktojë vendin atyre, raporton kosovapress.

Kurse, pas një debati, kryesuesi largoi vëzhguesen nga ajo pjesë me arsyetimin se mund të pengojë votuesit.

.

Comments
To Top