Lajme

Zëvendësohet presidenti edhe në faqen zyrtare


Publikuar më:


Thaci1-e1460031254580

 

Bashkë me ndërrimin e emrit të shefit të shtetit, kabineti i presidentit të ri ka zëvendësuar edhe fotografinë dhe biografinë në web-faqen e Presidencës.

Kabineti i Hashim Thaçit detyrën e parë që bëri me të hyrë në Presidencë ishin ndryshimet në web-faqen zyrtare të Presidencës.

Bashkë me ndërrimin e emrit të shefit të shtetit, është zëvendësuar fotografia dhe biografia.

Ndërsa, ekipi i Presidencës ka mbetur ende i paplotësuar.

Ndërsa, emri i Atifete Jahjagës është vendosur në listën e ish-presidentëve.

Thaci2-300x213

Comments
To Top