Ferizaj

Zëvendësministri Zariqi uron qytetarët për formimin e Ushtrisë së Kosovës


Publikuar më:


URIME KOSOVË!

Sot nga të gjithë deputetët e pranishëm në seancën e Kuvendit të Kosovës, u mandatua Ushtria e Kosovës. Ky është një lajm i jashtëzakonshëm për konsolidimin e shtetit të Kosovës.

Sot dhe gjithmonë, do të përulemi para veprës së heronjve dhe dëshmorëve që sakrifikuan ndër breza që të bëhët shteti.

LAVDI përjetë!

Xhavit Zariqi

Zv.Ministër i Zhvillimit Ekonomik 14.12.2018

To Top