Ferizaj

Zëvendësministri Nehat Mustafa priti rektorin e Universitetit të Ferizajt


Publikuar më:


Zëvendësministri i Ministrisë së Punëve të Brendshme, z. Nehat Mustafa priti në  takim rektorin e Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj, z. Agron Bajraktari.

Zëvendësministri Mustafa e informoi rektorin Bajraktari për gjendjen e sigurisë në vend dhe shprehu interesimin që studentët e Universitetit të Ferizajt të jenë pjesë aktive e fushatave të ndryshme që organizohen nga MPB.

Ndërsa, rektori Bajraktari e njoftoi zëvendësministrin Mustafa me sfidat me të cilat po përballet Universiteti i Ferizajt, si dhe për përkushtimin e madh që po tregojnë  menaxhmenti, stafi akademik dhe studentët, me qëllim të rritjes së cilësisë së studimeve.

Të dy bashkëbiseduesit u dakorduam që së shpejti në Universitetin e Ferizajt të organizohet një prezantim i aktiviteteve të Strategjisë Kombëtare kundër Narkotikëve. Ky prezantim do të jetë pjesë e fushatës parandaluese, përmes së cilës synohet vetëdijesimi i qytetarëve lidhur me rreziqet e përdorimit të narkotikëve.

Comments
To Top