Ferizaj

Zariqi takon imamët e Këshillit të Bashkësisë Islame në Ferizaj


Publikuar më:


Kryetari i AAK-së dega në Ferizaj , Xhavit Zariqi, ka takuar Imamët e Bashkësisë Islame  në  Ferizaj

“Në bashkëbisedim me imamët e nderuar të Këshillit të Bashkësisë Islame në Ferizaj, u diskutua për punët, angazhimet e shqetësimet e përbashkëta në shoqërinë tonë kosovare.

Kultura dhe diversiteti i shoqërisë tonë reflekton vlerat e vërteta që bartë qyteti dhe shteti ynë i ri e me kulturë, traditë dhe qytetrim të vjetër.

Ne mbesim të përkushtuar 100% për të gjitha komunitetet në Kosovë.” ka thënë Zariqi

To Top