Lajme

Vuçiq thërret në takim përfaqësuesit serb në Kosovë


Publikuar më:


Aleksandar Vuciq

Kjo ftesë u zbulua pas mospajtimeve që dolën në pah në mes deputetëve të Listës Serbe të cilat çuan deri tek një ndarje e thellë mes tyre, ku të enjten disa u kthyen në Kuvend e një pjesë tjetër mbeti në pozicion të ngrirë duke mos u kthyer as aty e as në Qeverinë në Prishtinë.

Vuçiq, i ka thënë televizionit publik serb, se në këtë krizë të Listës Serbe, pati dorë bashkësia ndërkombëtare si dhe natyrisht, sipas tij,  shqiptarët në Kosovë.

 

.

Comments
To Top