Kultura-Arti

“Vrapo pas gruas tënde”, sonte në Teatrin “Adriana”


Publikuar më:


Sonte nga ora 21:00 në Teatrin “Adriana” do të shfaqet komedia “Vrapo pas gruas tënde” nga Ray Cooney dhe me regji të Ekrem Sopit të realizuar nga Teatri i qytetit të Gjilanit.

“Vrapo pas gruas tënde” është një super komedi e një nate pranverore bashkë me dhjetëra situata sa qesharake aq edhe të komplikuara.

Në këtë shfaqje luajnë: Njomëza Kalaveshi, Gani Rrahmani, Tringa A. Hasani, Alban Shahiqi, Ernest Zymberi, Gëzim Bucolli dhe Naser Zymberi.

To Top