Ferizaj

Votohet rezoluta për të drejtat e pensionistëve kontributdhënës


Publikuar më:


Sot në seancën e Kuvendit është votuar kaloi Rezoluta për të drejtat e pensionistëve kontributdhënës

Kjo rezulotë kaloj me 53 vota për e 11 abstenime.

“Kjo rezolutë kërkon që të ndryshohet ligji për kontributet pensionale dhe të hiqet komplet kriteri diskriminues për përvojën e punës 15 vjeçare”.

Këtë e ka bërë të ditur deputetja e AAK-së, Teuta Haxhiu.

Postimi i plotë:

Me 53 vota për dhe 11 abstenime kaloi Rezoluta për të drejtat e pensionistëve kontributdhënës

Më në fund mora besimin e grupeve parlamentare të Ldk-së dhe Pdk-së, dhe komuniteteve pakicë jo serbe, për votimin e rezolutës për të drejtat e pensionistëve kontributdhënës.

Kjo rezolutë kërkon që të ndryshohet ligji për kontributet pensionale dhe të hiqet komplet kriteri diskriminues për përvojën e punës 15 vjeçare.

Falënderoj deputetët për mbështetje!

To Top