Lajme

“Volkswagen” ndaloi prodhimin e “Golfit”


Publikuar më:


Prodhuesi gjerman “Volkswagen” aktualisht është në telashe për shkak të ndërprerjes së prodhimit të “Golfit”, për shkak se kompania në Wolfsburg nuk furnizohet me komponente.

Nga “Volkswagen” është raportuar se problemi ka të bëjë vetëm me prodhimin e “Golfit”, por jo të llojeve të tjera të automjeteve, si “Tiguan” ose “Turan”.

Për shkak të problemeve me furnizuesit, mbi shtatë mijë punëtorët e kësaj kompanie janë deleguar për punë të tjera, përcjell albinfo.ch.

Car Trim ka iniciuar një proces gjyqësor me “Volkswagen” dhe deri në fund të mosmarrëveshjes ka ndërprerë furnizimin e autopjesëve.

Ndërkohë, një tjetër ES Automobilguss ndaloi shpërndarjen e pjesëve të instaluara për motorët dhe gjithashtu ngriti një proces gjyqësor

Comments
To Top