Sport

Volejbollistet e “Kastriotit” përfaqësojnë denjësisht  volejbollin Kosovarë në garat Ballkanike


Publikuar më:


Në datat 1-3 Shtator 2016, në Tirane, në Sheshin “Nëne Tereza” është zhvilluar Kampionati Ballkanik i Beach Volley-it për moshat U-20 (meshkuj e femra).

Pjesëmarrës në këtë aktivitet, përveç ekipeve Shqiptare (3 F + 2 M) , morën pjesë edhe ekipet nga Kosova (2 F + 1 M), Turqia (1 F + 2 M) e Serbia (2 F + 2 M).

Ky aktivitet ndërkombëtarë erdhi pas zhvillimit me sukses të Kampionateve Kombëtare të Beach VoIley-it. Të gjithë këto aktivitete të  organizuara nga Federata Shqiptare e Volejbollit, kishin për qëllim jo vetëm pjesëmarrjen, por edhe promovimin e Beach Volley-it i cili ka potenciale të mëdha zhvillimi duke bërë kështu një përfshirje sa më të madhe në këtë sport.

Në një konkurrencë të fortë ekipet e femrave nga Kosova arritën të radhiten në pozitën e dytë dhe të tretë.

Renditja si më poshtë:

Femra

1. Turqia

2. Kosovë- (Valmira Ramadani dhe Dhurata Sylejmani)

3.Kosovë- (Syzana Grainca dhe Erona Mahmuti)

Meshkuj 1. Greqia 2. Turqia 3. Turqia

Dy ekipet e femrave nga Kosova ishin nga Klubi i Kastriotit të Ferizajt të cilat edhe në garat e Kosovës treguan sukses.

Kastriotii

14256367_913500892128030_1165609198_n

14269397_913502395461213_1527216210_n 14269552_913502388794547_1076039590_n

Comments
To Top