Lajme

Vjosa Osmani zgjidhet kryeparlamentare


Publikuar më:


Me 65 vota për dhe me asnjë abstenim, Vjosa Osmani zgjidhet kryeparlamentare e Kuvendit të Republikës së Kosovës.

Kjo është hera e parë që një grua bëhet kryetare e Kuvendit të Republikës së Kosovës.

To Top