Ferizaj

Vijon projekti për korrigjimin e thundrave të gjedheve


Publikuar më:


Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, përmes projektit të korrigjimit të thundrave të gjedheve në fermat komerciale dhe gjysmëkomerciale, po synon të mbroj shëndetin e gjedheve, si dhe të rris produktivitetin e tyre.

Për të inspektuar këtë projekt, doli i pari i Bujqësisë dhe Pylltarisë, Burim Bajrami. Ai tha se ky projekt që po vazhdon të realizohet tash e katër vite, ka efektet e saja pozitive në shëndetin dhe produktivitetin e gjedheve, gjë që ka bërë të mirëpritet si projekt nga ana e fermerëve ferizajas në fermat komerciale dhe gjysmëkomerciale. Ai shtoi se ky projekt, është një nga të shumtat projekte që ka ndërmarr Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë në mbështetje të fermerëve ferizajas.

To Top