Lajme

Video e rrallë që tregon se si trajnoheshin femrat e UÇK-së në Aqarevë (VIDEO)


Publikuar më:


z_1461506561-7494583

Një video të bërë nga AP në kohën e luftës shihet qartë puna dhe dashuria e madhe për liri jo vetëm e burrave, por edhe femrave. Portali Drenica Press nuk ka arritur të identifikoj femrat që ishin personazhe të kësaj video, por vendi i ushtrimit për t’u përgatitur për luftë ishte fshati Aqarevë i Skenderajt.

Në këtë video shohim  vullnetin e madh të këtyre trimëreshave dhe dashurinë e madhe që ndjejnë për lirinë e Kosovës, madje ato ëndërrojnë se nëse mbijetojnë nga kjo luftë të vazhdonë jetën dhe të studiojnë

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=BYSs-yEFcHI]

TEMAT:

Comments
To Top