Lajme

Veteranët e UÇK në Pejë mbajtën Kuvendin Zgjedhor, kryetar zgjidhet Gazmend Syla


Publikuar më:


Sipas një njoftimi të OVL të UÇK-së, në këtë kuvend kanë marrë pjesë 81 delegatë, të cilët i ka përshëndetur Ali Berisha-ish kryetar komune, Xhavit Dauti, nënkryetar i OVL të UÇK-së, si dhe Pren Marashi, përgjegjës i deritashëm në degën e Pejës.

Këshilli drejtues në ditët në vijim, do të zgjedh kryesinë e Degës. Procesi i Kuvendeve po vazhdon nëpër degë, kurse, më 15 tetot, kjo organizatë e veteranëve do të mbajë kuvendin zgjedhor, ku pritet të zgjidhen organet e reja qendrore.

.

Comments
To Top