Lajme

Vështirësi kalimi në rrugën Kaçanik-Hani i Elezit (Foto)


Publikuar më:


 

Kompanitë e pastrimit nuk kanë arritur ta pastrojnë mirë këtë rrugë dhe as kripa nuk ka ndikuar në shkrirjen e borës.

Në një fotografi të dërguar nga një lexues i lajmi.net, shihet se kamionët e kanë të pamundur qarkullimin.

Kujtojmë se kjo rrugë është mjaftë e ngarkuar pasi që lidh Kosovën me Maqedoninë./Lajmi.net/

 

.

Comments
To Top