Lajme

Veseli: Rivitalizimi i urës në Mitrovicë, hap pozitiv


Publikuar më:


Kryeparlamentari i Kosovës, Kadri Veseli, rivitalizimin e Urës së Ibrit e ka cilësuar si të vonuar, por e quan hap pozitiv që do të përfundojë me hapjen e plotë të urës.

Postimi i Veselit në Facebook:

“Revitalizimi i Urës mbi Ibër në Mitrovicë, ndonëse i vonuar, përbën një hap pozitiv në funksion të procesit i cili duhet të përfundojë me hapjen e plotë të Urës. Ajo duhet t’i kthehet qytetit dhe jetës së qytetarëve mitrovicas, t’i shërbejë së ardhmes dhe jo të së kaluarës.K.V.”

Comments
To Top