Ferizaj

Veseli premton kabinet të informatikës për gjimnazin “Dr.Shaban Hashani” në Ferizaj


Publikuar më:


Gjatë vizitës që kryekuvendari Kadri Veseli  i bëri gjimnazit “Dr.Shaban Hashani” përveç sukseseve u njoftua edhe më vështirësitë  që  po e përcjellin  procesin edukativ në këtë shkollë.

Ajo e cila preku  kryekuvendarin ishte mungesa  e  kabinetit të informatikës e cila siç tha ai është  hendikep me hapat e zhvillimit të teknologjisë.

Me këtë rast Veseli premtoi se këtë shkollë do ta bëjë me kabinet të informatikës  më së largu brenda dy javësh.

“Është e dhimbshme që përkundër sukseseve të cilat po i arrini   në këtë kohë  një shkollë mos të ketë kabinet të informatikës. Këtë problem do ta zgjidhim shumë shpejt  dhe besoi  brenda dy javësh shkolla do të bëhet me kabinet të informatikës” ka thënë Veseli.

 

Comments
To Top