Ferizaj

Veseli ngushëllon familjen e Heset Cakollit


Publikuar më:


Kryekuvendari Kadri Veseli ka ngushëlluar familjen Cakolli pas ndarjes nga jeta të Heset Cakollit ish-deputet në Legjislaturën e Tretë të Kuvendit të Kosovës.

Në telegram ngushëllimin e Veselit thuhet së Cakolli ishte njëri ndër nënshkruesit e Deklaratës së Pavarësisë së Kosovës, dhe se ka dhënë një kontribut të çmuar në kohën kur ishte deputet.

Telegrami i plotë i Veselit:

Me pikëllim mora lajmin për ndarjen nga jeta të Heset Cakollit, ish deputet në Legjislaturën e Tretë të Kuvendit të Kosovës.

Familjes së tij, miqve e bashkëpunëtorëve të tij u shpreh ngushëllime në emër të Kuvendit të Republikës së Kosovës. Heset Cakolli është një nga nënshkruesit e Deklaratës së Pavarësisë së Kosovës, aktit më të lartë politik, me të cilin u realizuan synimet shekullore të popullit tonë për liri e pavarësi.

Përveç kësaj, Heset Cakolli ka dhënë një kontribut të çmuar në Legjislaturën e Tretë të Kuvendit të Kosovës, e cila nxorri ligjet e para të shtetit të pavarur të Kosovës. Qoftë i paharruar kujtimi për të

 

Comments
To Top