Lajme

Versioni aktual i demarkacionit do të prodhonte konflikte, paralajmëron Maloku


Publikuar më:


Naim Maloku

Maloku i ka sugjeruar Qeverisë të heqë dorë nga riprocedimi i kësaj çështjeje në Kuvend, ta shkarkojë komisionin shtetëror për demarkacion dhe t’i nisë bisedimet me Qeverinë malazeze për dërgimin e kësaj çështjeje në arbitrazh.

Vetëm në këtë mënyrë, sipas tij, do të shmangen edhe përplasjet pozitë-opozitë.

Maloku ka thënë për “Epoka e re” se nëse marrëveshja e demarkacionit kalon si e tillë, atëherë kufiri me Malin e Zi do të jetë kufi i konfliktit jo vetëm për këtë gjeneratë, por edhe për gjeneratat e tjera në të ardhmen.

Comments
To Top