Ferizaj

Vendosen udhëtreguesit në disa rrugë të qytetit


Publikuar më:


Drejtoria e Shërbimeve Publike dhe Emergjencë, këto ditë ka bërë vendosjen e sinjalistikës vertikale rrugore, diktuar nga ndryshimet e zhvillimi infrastrukturor i kryer në zonën urbane. Udhëtreguesit u vendosën në afërsi të nënkalimeve tek Plus Center dhe ai i Varoshit, pokështu edhe në rrethrrotullimin në rrugën “Brahim Ademi”.

Drejtoria e Shërbimeve Publike dhe Emergjencë, ka ndërmarr së fundmi një aksion për kompletimin e zonave të mbetura me sinjalistikë rrugore në zonën urbane, dhe ripërtërirjen e atyre ekzistuese në dobi të sigurisë në trafik dhe lehtësisë së orientimit për qarkullimin rrugor.

To Top