Ferizaj

Vendet që do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike ditëve në vijim në rajonin e Ferizajt


Publikuar më:


KEDS-i ka njoftuar për vendet të cilat do të mbesin pa furnizim me energji elektrike në ditët në vijim.

Më 09.12.2018 në NS 35/10 kV Ferizaj ll (Kodi: 40041) do të ketë ndërprerje totale: prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ferizaji një pjesë,Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj, Fusha e Madhe, Policia, Prokuroria, Viva Fresh, ETC, ndërtesa e TMK-së, Kazerma, Mineksi, FSK TS i ri, IRK-ja dhe rr.”Prizreni”, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosina, Slivova, Dremjaku dhe bizniset private, Fitorja dhe Fabrika e bukës, fabrika e gypave, rr. Nerodime, Ujëvara, Frigoriferi dhe Barakat.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i përçuesve ajror në nëntokësorë.

Më 09.12.2018 në NS 110/35/10 kV Lipijani do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Suhadolli (Kodi: 41047002) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:
Lagjen e Re dhe fshatrat: Suhadoll, Leinë, Radevë, Skullan dhe Llugë.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i ndarësit linjor.

Më 10.12.2018 në NS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Gaçka (Kodi: 40042002) prej orës 09:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Greme, Gaçkëa, Burrnik, Izhanc, Kashtanjevë, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatinë dhe bizniset private.
Arsyeja e ndërprerjes:  Vendosja e shtyllave 10kV.

Më 10.12.2018 në NS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Doganaj (Kodi: 40042004) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:
Doganaj, Zaskoku, Pleshina e Ulët dhe e Epërme, Dubrava dhe Fabrika e Ujit Pleshinë.
Arsyeja e ndërprerjes:  Shtrëngimi i  përçuesve.

Më 11.12.2018 në NS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Voskopoja (Kodi: 40043001) prej orës 09:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:
Voskopoja, Trupaj, Trimor, Bicaj (Biqevc), Pallosh (Biqevc), Nikaj, Tushaj – Soponica, Malsi (Malzez), Vatë, Nikaj dhe biznise private.

Arsyeja e ndërprerjes:  Vendosja e shtyllave 10kV.

Më 11.12.2018 në NS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Kaçaniku i vjetër (Kodi: 40043007) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:
Doganaj, Duraj, Kaçaniku i Vjetër, Stagova, Begraca dhe Elezaj.

Arsyeja e ndërprerjes:  Shtrëngimi i  përçuesve.

 

To Top