Ferizaj

Vendet që do të mbeten pa rrymë


Publikuar më:


KEDS-i, të martën, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës në ditët e ardhshme.

Ferizaj

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 30.11.2018 në TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërpritet:

TS 35/10 KV Shtime (Kodi: 410460) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Davidovci, Rashinca Muzeqina, Vojnovci, Gjergjaj, rr. Ahmet Shtimja, Petrova, Reçaku (nje pjesë) dhe Mullopolci, Shtimja, Lagjja e Pajtimit dhe Godanci I Ulët, pjesë e Shtimes, Qesta Reqakut Reqaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica, Fabrika Maksiti Putz dhe Fitorja.

Arsyeja e ndërprerjes: Izolimi i kulmit të nënstacionit.

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 29.11.2018 në TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Sillosit (Kodi: 40041001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ferizaji një pjesë, Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj dhe Fusha e Madhe.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtja preventive.

2.

Më 30.11.2018 në TS 35/10 KV Shtime do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Carraleva (Kodi: 41046004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Shtimes, Qesta Reçakut, Reçaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanishta, Devetaku, Grejqevci, Zborci, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtja preventive.

To Top