Ferizaj

Vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës gjatë vikendit në distriktin e Ferizajt


Publikuar më:


 

Më  19.11.2016  në  NS 35/10 kV Shtime do të shkyçet:  

Dalja 10 kV Rashinca (41046001) prej orës 08:30 deri në ora 09:00 si dhe  nga ora 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Rashincë, Davidovc, Muzeqinë, Vojnovc dhe Gjergjaj.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i ormanit të tensionit të Ulët dhe kompletimi i trafostacionit në TS Gjergjaj.

 

Më  20.11.2016 në NS 110/35/10kV Lipjan do të shkyçet:

LP35kV Shtime prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës së punimeve pa energji elektrike mbesin: Shtimja, lagjja e Pajtimit, Godanci I Ulët, Reçaku, Belinci, Zborci, Carraleva, Pjetërshtica, Llanishti, Topilla, Devetaku, Reshanti, Petrova, Mollopolci, Kosharja, Gllavica, Lubovci, Rashinca, Davidoci, Vojnoci, Gjergjaj dhe Muzeqina.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i transformatorëve matës rrymor  në kthinën 35kV.

 

Comments
To Top