Ferizaj

Vendet ku nesër s’do të ketë rrymë në rajonin e Ferizajt


Publikuar më:


KEDS ka publikuar planin e punës lidhur më punimet në rrjet për ditën e shtunë.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

27.11.2021


NS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet në Stabiliment Dalja 10kV Jezerci
prej ores 10:00-14:00


Pa tension mbesin  këto nënstacione:


TS Jezerc – Kalanica    (Kodi:40042003057)
TS Jezerc – Verishta    (Kodi:40042003058)
TS Jezerc – Azemit    (Kodi:40042003059)
TS Mahalla Katunit    (Kodi:40042003060)
TS Jezerc – Ukëzmajli    (Kodi:40042003061)
TS Jezerc – Maqitev    (Kodi:40042003062)
TS-NPSH-Veli Comerc (Rexhep Asllani)    (Kodi:40042003188)
TS Nerodime – Kulla (qeshmja)    (Kodi:40042003056)
TS-Nerodime (Lagjia Rekaj)    (Kodi:40042003191)


Vendet: Një pjesë e jezercit,Restaurant Ariu,Restaurant California,Villa Buna,Villa Marigo.
Arsyeja: ngritja e 4 shtyllave 12/1000 nen tension dhe bartja e rrjetit te pjeseshm sipas projektit Jezerc-Ferizaj.

To Top