Ferizaj

Vazhdojnë ndërprerjet e rrymës. Këto pjesë të regjionit të Ferizajt do të mbeten pa rrymë


Publikuar më:


Më 21.11.2018 në TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:
 Dalja 10 kV Bablaku (Kodi: 41000001) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshtrat: Terrni,  Bablaku, Rubovci, Kojska, Ata Projekt, Dafina Shumolli, Bali Comerce, ETC, Gerlica, Rasim Halili, TS Metal Kosova, Universium Babushi I Ri, Surqina, Cërrnilla, Mirashi i Ri dhe Mirashi. 
Arsyeja e ndërprerjes: Ngritjen e shtyllës së betonit 12/1600.

Më 21.11.2018 në TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Drejtimi i Betonit (Kodi: 40041002) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.”Prizrenit”, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosina, Slivova, Dremjak dhe bizniset private.
Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllës.

Më 22.11.2018 në TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Drenicës (Kodi: 41048001) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shale dhe  Krojmire.
Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirje të përçuesit dhe punime në rrjet.
4.
Më 21.11.2018 në TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Bobi (Kodi: 40043002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.
Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i përhershëm i LP 10kV për nevojat e ndërtimit të autostradës Prishtinë- Hani i Elezit.

Mirëmbajte të planifikuar

Më 21.11.2018 në TS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Gadime (Kodi: 41000013) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Babushi i Muhaxherëve, Gadime e Ulët, Gadime e Lartë, Vrella dhe  Plitkoviqi.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 22.11.2018 në TS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:
• TS 10/0.4 kV TS Kulla Shtime (Kodi: 4104603039) prej orës 08:00-11:00 deri në ora 13:00-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e rrugës “14 Dhjetori ”, një pjesë e rrugës “12 Qershori”, një pjesë e rrugës “Tahir Sinani”.
Arsyeja e ndërprerjes: Kyçje e konsumatorëve.

 

Mirëmbajte të planifikuar
Më 22.11.2018 në TS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Baza e Asfaltit (Kodi: 41000005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Baza e asfaltit, Jeta  e Re, Gracka e Vjetër,Topliqani dhe Gracka e Vogël.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

To Top