Lajme

Vatikani pushtohet nga shqiptarët (foto)


Publikuar më:


Shumë shqiptarë qysh në orët e para ia kanë mërsyer sheshit të Vatikanit për të përcjellë nga afër shenjtërimin e Nënës Terezë. Ceremonia e cila do të filloj nga ora 11:00 si duke i janë bërë të gjitha përgatitjet. Dhe siç e shihni në këto foto sheshi vetëm sa është mbushur. /Zeri

Comments
To Top